Tipo di tesi | Tesi di laurea magistrale | ||||||||||||||||||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Autore | MARIANI, FRANCESCA | ||||||||||||||||||||||||||||||
URN | etd-03282018-155421 | ||||||||||||||||||||||||||||||
Titolo | Creativity and new business model: exploratory investigation of the haute cuisine | ||||||||||||||||||||||||||||||
Titolo in inglese | Creativity and new business model: exploratory investigation of the haute cuisine | ||||||||||||||||||||||||||||||
Struttura | Dipartimento di Economia "Marco Biagi" | ||||||||||||||||||||||||||||||
Corso di studi | INTERNATIONAL MANAGEMENT - Management internazionale (D.M.270/04) | ||||||||||||||||||||||||||||||
Commissione |
|
||||||||||||||||||||||||||||||
Parole chiave |
|
||||||||||||||||||||||||||||||
Data inizio appello | 2018-04-19 | ||||||||||||||||||||||||||||||
Disponibilità | Accesso limitato: si può decidere quali file della tesi rendere accessibili. Disponibilità mixed (scegli questa opzione se vuoi rendere inaccessibili tutti i file della tesi o parte di essi) | ||||||||||||||||||||||||||||||
Data di rilascio | 2058-04-19 | ||||||||||||||||||||||||||||||
Riassunto analitico
The theme of this work is the creativity of haute cuisine industry. The aim is to explore and promote an extremely scarce field of creativity research within the culture businesses. In fact, the haute cuisine industry is a scarcely investigated field in cultural business field. |
|||||||||||||||||||||||||||||||
Abstract
The theme of this work is the creativity of haute cuisine industry. The aim is to explore and promote an extremely scarce field of creativity research within the culture businesses. In fact, the haute cuisine industry is a scarcely investigated field in cultural business field. |
|||||||||||||||||||||||||||||||
File |
|